Digitaal scoren

Het handmatig uitwerken van tests is een tijdrovend proces dat precisie vergt. Door dit opzoek- en rekenwerk door een computer te laten doen, kan een psycholoog of diagnost sneller en nauwkeuriger werken en wel tot 30 minuten besparen per cliënt. Het Roermond Score Programma (RSP) ondersteunt hierbij. 

Ruim 250 beschikbare psychologische tests worden in RSP op dezelfde uniforme, eenvoudige en snelle manier ingevoerd.

digitaal_scoren

RSP Demo

Tijdens een vrijblijvende demo laten we via een videogesprek zien hoe het scoreprogramma werkt. Vaak zijn hierbij meerdere leden van de vakgroep aanwezig. Voor een demo reserveren we doorgaans 1 uur. Als je je e-mailadres achter laat nemen we contact op om samen een datum uit te kiezen om de demo in te plannen.

 

14 + 4 =

Onze visie

Wij vinden het belangrijk dat ieder persoon en middel zich op de juiste plek bevindt. Dat betekent dat ieder doet waar het goed in is. Als ieder mens en middel doet waar het goed in is wordt er samen effectief gezorgd voor kwaliteit, professionaliteit, een hogere mate van efficiëntie én werkplezier.

Missie

We perfectioneren het proces rondom diagnostiek door te kijken naar de gehele workflow. Dit doen we door oplossingen aan te bieden die zorgen voor een juiste balans tussen mens en computer. Onze oplossingen zijn geen vervanging maar juist altijd een aanvulling voor clinici.