+31 (0)85 1306 762 info@rsp-score.nl

Onderhoud

Tegenwoordig worden steeds sneller nieuwe testen uitgebracht. RSP wordt continu uitgebreid en aangepast, zowel wat betreft het aantal beschikbare testen en vernieuwingen van bestaande testen als ook aan uitbreiding van de functionaliteit. Indien u kiest voor het klassieke RSP ontvangt u elk kwartaal een update die door de ICT afdeling van uw instelling geïnstalleerd wordt. Kiest u voor RSPweb, dan voeren we indien gewenst ook tussentijds updates uit. Op die manier kunt u nog sneller profiteren van nieuwe mogelijkheden.

In de licentiekosten is een onderhoudscontract opgenomen waarmee veranderingen in testen en programma en aanvullingen van nieuwe testen automatisch worden aangepast. Daardoor wordt gegarandeerd dat steeds de laatste ontwikkelingen gevolgd worden.

Bijzonder aan RSP is dat we volledig transparant zijn: oudere versies van de testen blijven beschikbaar. U kunt op die manier precies nagaan wat er veranderd is of ervoor kiezen om met eerdere varianten of normen van een test te blijven werken.

Kwartaalupdate

Elk kwartaal ontvangt u de nieuwste testen en normen.