Onderzoek

Door RSP  wordt een database bijgehouden van alle testen die afgenomen zijn. Met behulp van de module Statistiek kunnen deze gegevens gebruikt worden om onderzoek te doen.

Het pakket kent verschillende soorten toepassingen voor statistiek:

  • Gebruiksstatistiek: hiermee kan men direct zien hoeveel testen afgenomen zijn door welke afdeling en/of psycholoog
  • Effectonderzoek: Hiermee kunnen de veranderingen direct grafisch zichtbaar gemaakt worden
  • Wetenschappelijk onderzoek: Hiermee kunnen testgegevens voor wetenschappelijk onderzoek naar SPSS worden doorgestuurd.

De bediening is zo intuïtief dat het heel eenvoudig wordt om de juiste gegevens te selecteren en naar SPSS te exporteren. 

Waar staan de data?

Er bestaan twee varianten van RSP: de On-premises variant en de Software-as-a-Service (SaaS) variant. Wanneer u de software On-premises draait, in het eigen netwerk van de organisatie, dan worden de data in het eigen netwerk op een zelf te kiezen locatie opgeslagen. Indien uw organisatie de webgebaseerde SaaS oplossing gekozen heeft, dan worden de data opgeslagen in een ISO 270001 gecertificeerd datacenter. Welke oplossing u ook kiest: wij gebruiken de data zelf in elk geval niet en delen ze ook niet met derden. We behandelen deze volgens de NEN 7510 norm en conform onze privacyverklaring.