Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemeen

Wat doet RSP?

Het uitwerken van een papieren psychologische test is hand-, opzoek- en rekenwerk. Ook zijn er zijn originele scoreformulieren voor nodig. Met RSP gebeurt dit digitaal en kunnen papieren psychologische tests worden gescoord en gerapporteerd.  RSP hanteert voor alle tests een uniforme wijze van invoer waardoor je er snel mee kan werken.

De rapportage komt automatisch uit het programma en bestaat uit volledige analyses met normscores in tabellen en uitwerkingen in grafieken.

Is het mogelijk om een proefaccount te ontvangen?

Wanneer je RSP afneemt, richten wij dit systeem op maat voor je in. We willen je de beste gebruikerservaring bieden en hebben daarom geen proefaccount beschikbaar. Als je benieuwd bent naar de rapportage kun je onze homepage bekijken. Als je naar beneden scrolt zie je de rapporten van een aantal tests.

Kunnen er ook digitaal tests worden afgenomen?

RSP is bedoeld voor het scoren en rapporteren van paper-and-pencil tests. Uit de praktijk blijkt dat er toch behoefte is om dit programma te combineren met digitale afname van vragenlijsten. Deze service bieden wij dan ook als uitbreidbare module.

Werk je veel met neuropsychologische taken? Neem dan eens een kijkje op de website van DigiDiag. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om neuropsychologische taken digitaal af te nemen.

 

Hoe wordt het betalen van licentiekosten voor online vragenlijsten geregeld?

Wanneer je bij RSP gebruik maakt van de mogelijkheid om online vragenlijsten af te nemen worden per test reguliere licentiekosten berekend.

RSP houdt bij welke tests door jouw instelling en, indien gewenst, afdeling worden afgenomen. De kosten voor deze afnames worden door Bär Software aan de instelling gefactureerd. Als instelling hoef je dus niet voor de tests die online worden afgenomen via RSP zelfstandig aan de uitgevers te betalen. Dat loopt via ons.

Is er een instructievideo?

Wij bieden een handig trainingsdocument met instructievideo’s dat gemakkelijk door medewerkers binnen een instelling kan worden gebruikt. Heeft jouw instelling al RSP maar heb je geen trainingsdocument? Neem dan contact op via contact@rsp-score.nl.

Psychodiagnostiek

Welke tests zitten erin?

Het overzicht vind je hier: testoverzicht

Zoek je een test en staat die er niet bij? Neem dan even contact op, het kan soms zo zijn dat deze er wel in komt of zit, maar nog niet in het overzicht staat.

Welke normen gebruikt RSP?

RSP maakt uitsluitend gebruik van oorspronkelijke normen zoals gepubliceerd door uitgevers en normen zoals gepubliceerd in gerenomeerde vakliteratuur.

RSP bevat dus geen eigen normen en we gebruiken de gegevens van je instelling ook nooit voor het opbouwen van nieuwe normen, tenzij ons dat uitdrukkelijk gevraagd zou worden.

Is er een koppeling met ANDI?

RSP wordt in 2021 gekoppeld met ANDI. Gebruikers die dit willen, kunnen hier gebruik van maken.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via: contact@rsp-score.nl.

Welke opleidingscode moet ik invullen voor de cliënt?

Wij werken met een uitgebreid opleidingcoderingssysteem. Indien nodig wordt de gekozen opleidingscode omgezet naar het coderingssysteem dat de test zelf hanteert. Je hoeft dus niet meer voor elke test opnieuw de juiste opleidingscode te bepalen en in te voeren.

De test of normen waarmee ik wil scoren staan er niet in, wat nu?

Soms zit een enkele test verborgen in de gehele test. Wanneer je bijvoorbeeld de DEX wilt scoren zul je deze vinden bij de BADS. Je kan dan zelf invullen welke onderdelen je wel/niet gebruikt hebt.

Mis je een andere test of normen? Als je suggesties hebt voor gangbare tests, bouwen we deze graag in. Deze zijn dan beschikbaar bij de volgende kwartaalupdate. We werken zelf ook proactief door de markt te monitoren en nieuwe tests en normen op eigen initiatief aan te bieden via ons programma.

Kan ik de gegevens gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek?

Ja dat kan. RSP biedt een statistiekmodule. Per proefpersoon kun je aangeven of je wel/niet wil dat deze data in een statistiekdatabase komen. De statistiek is altijd anoniem: namen worden er niet bij opgeslagen. 

Ik kan niet scoren, wat nu?

Kun je een test niet scoren doordat je niet kunt inloggen of krijg je een foutmelding? Neem dan contact op met de contactpersoon voor psychodiagnostiek binnen jouw instelling. Deze persoon kan dan een account aanmaken in onze servicedesk om een melding in te dienen: servicedesk.metrisquare.com.

Weet je niet wie deze persoon is of kan de melding niet wachten? Maak dan een foto of screenshot van dit scherm en stuur dit naar contact@rsp-score.nl.

Mijn vraag staat er niet bij

Stuur je vraag, suggestie of idee naar contact@rsp-score.nl.

Data en privacy

Hoe wordt het programma geüpdatet?

Wij monitoren de ontwikkeling van nieuwe tests in de markt, hebben goede contacten met uitgevers en bouwen proactief nieuwe, gangbare tests in ons systeem in.

Eigen input voor een nieuwe toepassing, test of norm kun je verder op elk moment doorgeven aan degenen die binnen jullie instelling als contactpersoon voor RSP zijn aangewezen. Meestal zijn dat één of twee personen. Zij geven de verzoeken aan ons door, bij voorkeur via onze servicedesk (servicedesk.metrisquare.com), aangevuld met eventuele documentatie. Wij realiseren de aanpassing dan voor de volgende kwartaalupdate.

Kunnen data van RSP On premises worden meegenomen in de RSPweb SaaS variant?

Ja, deze datamigratie is mogelijk. Gegevens uit de Excelgebaseerde, klassieke RSP applicatie, kunnen we importeren naar RSPweb. 

Hoe worden de gegevens beveiligd?

Wij conformeren ons aan de NEN 7510 en ISO 27001 normen voor beveiliging van gegevens. Dat wil zeggen dat we er continu mee bezig zijn ervoor te zorgen dat beschikbaarheid, betrouwbaarheid en integriteit van de data op hoog niveau zijn. Het gaat er dus niet alleen om dat de gegevens juist zijn, maar ook dat je er altijd bij kunt als je ze nodig hebt. Alle data worden in Europa bewaard in een beveiligd datacenter. In onze algemene voorwaarden is een standaard verwerkersovereenkomst opgenomen in het kader van de AVG/GDPR, maar in bijna alle gevallen is er ook een aanvullende verwerkersovereenkomst opgesteld met jullie instelling.

Kun je cliëntgegevens eenvoudig verwijderen uit RSP?

Ja, in RSPweb kan dat in één knopdruk. 

Hoe lang worden de gegevens bewaard in RSP?

Dat is instelbaar. Als ze verwijderd zijn blijven de data nog maximaal twee weken in de back-ups achter omwille van informatiebeveiliging.

Softwarelicentie

Hoe is het beheer geregeld?

RSP is een programma dat al sinds 1988 in de klinische praktijk wordt gebruikt. In die tijd bestond het programma alleen als On-Premises applicatie: het programma is dan geïnstalleerd binnen een eigen instelling. We ondersteunen deze vorm nog steeds maar bieden deze niet meer aan voor nieuwe gebruikers.

Tegenwoordig is het gangbaar om programma’s als dienst te zien: Software as a Service (SaaS). Voor de gebruiker is er weinig verschil: het enige echte verschil voor de eindgebruiker is dat RSPweb via een webbrowser werkt en niet in een traditioneel programma. Het voordeel van RSPweb is dat we als leverancier een volledigere dienst kunnen leveren: het programma wordt altijd up-to-date gehouden en bij problemen met het programma kunnen we direct een oplossing realiseren, ook op afstand. RSPweb is dan ook de meest gekozen oplossing vanuit ICT-perspectief.

Het is ook mogelijk om het programma zelf te hosten (self-hosted). In dat geval draait het programma binnen de instelling en zullen updates ook op locatie uitgevoerd moeten worden.

Neem gerust contact op bij vragen over prijs of beheer via contact@rsp-score.nl.

Hoe ziet het licentiemodel er uit?

RSP maakt gebruik van named users. We bieden een overzicht voor de prijs per gebruiker per maand. Stuur ons een mailtje naar contact@rsp-score.nl met het aantal users en wij sturen je de prijs toe.

Is er een SSO-koppeling mogelijk?

Ja, met daarvoor alle gangbare oplossingen, zoals ADFS, Microsoft Azure, of Google.

SSO staat voor Single Sign-On en zorgt ervoor dat je maar één keer centraal hoeft in te loggen en dan automatisch aangemeld bent bij RSP. Een SSO-koppeling draagt bij aan de veiligheid binnen een instelling en bespaart tijd. Je hoeft geen inloggegevens voor RSP meer te onthouden en kunt direct aan de slag.

 

Is data bij RSP gescheiden?

Elke instelling heeft bij RSP een eigen database. Daarnaast kan data binnen één instelling gescheiden worden per afdeling of zelfs per gebruiker.

Wat kost de licentie?

Voor een overzicht van de prijzen kun je het beste contact opnemen via contact@rsp-score.nl.

Testaanbod

Intelligentie

GIT-2 Groninger Intelligentie Test -2
KAIT KAIT
WAIS-IV-NL Wechsler Adult Intelligence Scale IV-NL
WPPSI-III Wechsler Preschool and Primary Scale of Intelligence
WISC-V-NL Wechsler Intelligence Scale for Children V-NL
RAKIT Revisie Amsterdamse Kinder Intelligentietest
SON-R Snijders-Oomen Niet-verbale intelligentietest
Raven's APM Raven's Advanced Progressive Matrices
Raven's SPM 2.0 Raven's Standard Progressive Matrices 2.0
Raven's CPM Kind Raven's Coloured Progressive Matrices Jeugd
Raven Coloured Ouderen Raven's Coloured Progressive Matrices Ouderen
NLV/NART Nederlandse Leestest Volwassenen

Cognitie

RBMT (Rivermead) Rivermead Behavioural Memory Test
WMS-IV-NL Wechsler Memory Scale IV-NL
15-WT-A/B 15-Woorden Test A/B
8-WT Acht-Woorden-Test (uit ADS-6)
VLGT Verbale Leer en Geheugen Test
Wais cijferreeksen Wais Cijferreeksen
Verhaaltje Rivermead RBMT Verhaaltje Rivermead (uit RBMT)
Verhaaltje Bobertag Binet Verhaaltje Bobertag Binet
Verhaaltje Diesveldt Verhaaltje Diesfeldt P.O.D., begrijpend lezen
Verhaaltje Babcock Verhaaltje Babcock
Benton Benton Visuele Retentie Test
LLT Location Learning Test
RVDLT Rey Visual Design Learning Test
SAN Begrip van Zinnen SAN Begrip van Zinnen (subtest 3)
CELF-5-NL Clinical Evaluation of Language Fundamentals
BBT Boston BenoemTaak
GIT Woord Fluency GIT Woord Fluency
Fluency Woordopnoemen
SAN Benoemen Visueel SAN Benoemen Visueel (subtest 5)
Benoemen Lindeboom POD Benoemen Visueel Lindeboom
Hooper Hooper Visual Organization Test (VOT)
RMT-Faces/Words Recognition Memory Test-Gezichten & Woorden
Wais Blokpatronen Wais Blokpatronen
Klok Kijken POD Klok Kijken POD
Poppelreuterplaten Luria Poppelreuterplaten Luria
Rey Complex Figure Test Rey Complex Figure Test
Beery VMI Development Test of Visual-Motor Integration
D2 Aandachts- en Concentratietest
Bourdon-Vos Bourdon-Vos Test
Bourdon-Wiersma Bourdon-Wiersma Test
TOSSA Test of Sustained Selective Attention
TEA-CH-NL Test of Everyday Attention for Children
DKefs-CWIT / Stroop D-KEFS Color Word Interference Test
D-KEFS TMT D-KEFS Trail Making Test
EMCT Expanded Mental Control Test
CDT Cijfer Doorstreep Test
D-KEFS Design Fluency Test D-KEFS Design Fluency Test
DKefs Tower Test D-KEFS Tower Test
K-SNAP Kaufman-Neuropsychologische screening
BADS-C-NL Behavioural Assessment Dysexecutieve Syndrome Children
BADS-DP BADS - Dierentuin Plattegrond
BADS-SZ BADS - Sleutelzoektaak
BADS Behavioural Assessment of the Dysexecutieve Syndrome
FAB Frontal Assessment Battery
BRIEF(-A) Executieve Functies Gedragsvragenlijst
D-KEFS TQT D-KEFS Twenty Questions Test
WCST Wisconsin Card Sorting Test
Brixton Brixton test
Meander, Luria Meander, Luria (uit ADS-6)
SDMT Symbol Digit Modalities Test
ADS-6 Amsterdamse Dementie-Screeningtest
Camcog Camdex/Camcog
VAT Visual Association Test
CST Cognitieve Screening Test
TICS-M Telefonisch Interview voor Cognitieve Status (Modified)
MoCA Montreal Cognitive Assessment
MMSE-Standaard Mini Mental State Examination, gestandaardiseerd
Toutenburger Vragenlijst Toutenburger Vragenlijst
Rekenen P.O.D. Rekenen P.O.D.
Kloktekenen Kloktekenen

Klachten

SCL-90 Symptom Checklist - 90
BSI Brief Symptom Inventory
HADS-NL Hospital Anxiety and Depression Scales
DKB-35 Dresdner Fragen Bogen
CBCL / 1½-5 Child Behavior Checklist 1½-5
CBCL / 6-18 Child Behavior Checklist 6-18
PrS Prikkelbaarheidsschaal
SCICA Semistructured Clinical Interview for Children and Adolescents
DMFS Dutch Multifactor Fatigue Scale
SEV Sociaal-Emotionele Vragenlijst
VvGK 6-16 Vragenlijst voor Gedragsproblemen bij Kinderen
NPI-Q Neuropsychiatrische Vragenlijst
CMAI-D Cohen-Mansfield Agitation Inventory (Duch)
GIP Gedragsobservatieschaal Intramurale Psychogeriatrie
NVOS Nijmeegse vragenlijst opvoedingssituatie
BDI-II-NL-R Beck Depression Inventory - II - NL - R
VOZZ Vragenlijst over zelfdoding en zelfbeschadiging
PgD Depressielijst Protocol Geriatrische Depressielijst
MDQ-NL Mood Disorder Questionnaire
CSDD Cornell Scale for Depression in Dementia
Zung-20 / SDS-20 Zung Depressie Vragenlijst
MADRS Montgomery Åsberg Depression Rating Scale
MMSE-B Mini Mental State Examination-B / Depression
CDI-2 Children's Depression Inventory 2
GDS-8/15/30 Geriatric Depression Scale
SAS Sociale Angst Schaal
SAS-K Sociale Angst Schaal voor Kinderen
BAI-NL Beck Anxiety Inventory-Nederlandse versie
RSE Rosenberg Self Esteem Scale
FSS Fear Survey Schedule
POL Paniek Opinie Lijst
VAK 4-12 Vragenlijst voor Angst bij Kinderen
ZBV Zelf-Beoordelings Vragenlijst
ZBV-K Zelf-Beoordelings Vragenlijst voor Kinderen
SCARED Angst & bangzijn bij kinderen en adolescenten
IDB Inventarisatielijst Dagelijkse Bezigheden
DNV Dwang-Neurose Vragenlijst
(C)Y-BOCS Yale-Brown Obsessive Compulsive Scale
NVE Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag
EDI-II-NL Eating Disorder Inventory
EDE Eating Disorder Examination
EDE-Q Eating Disorder Examination-Questionnaire
EDES Eating Disorder Examination Scale
LAV Lichaams Attitude Vragenlijst
Morgan-Russel Morgan-Russel Outcome Assessment
VIG/IES Vragenlijst Ingrijpende Gebeurtenissen
ZIL Zelfinventarisatielijst PTSS
CAPS Clinician-Administered PTSD Scale
PCL PTSS Checklist voor de DSM-5
DIS-Q Dissociation Questionnaire
SDQ-5/20 Somatoform Dissociation Questionaire
DES/ DES II Dissociative Experience Scale
SCID-D Structured Clinical Interview for DSM-IV Dis-Stoornissen
VAS Visueel Analoge Schaal-Pijnscore
TSK Tampa Scale for Kinesiophobia
RAND-36 RAND 36-item Health Survey
CSI Central Sensitization Inventory
PDI Pain Disability Index
PCS Pain Catasthrophizing Scale
Pijncoping Inventaristaielijst Pijncoping Inventarisatielijst
ISB Inventarisatielijst Sociale Betrokkenheid
LKV Lichamelijke Klachten Vragenlijst
MAAS Mindfulness Attantion Awareness Scale
MPI-DLV Multidimensional Pain Inventory (Dutch)
ESI Eppendorfer Schizophrenie-Inventar

Persoonlijkheid

SCID-5-P SCID-5 Gestructureerd interview persoonlijkh.st.
SCID-5-PV SCID-5 Persoonlijkheidsvragenlijst
VKP Vragenlijst voor Kenmerken van de Persoonlijkheid
PDQ-4+ Personality Disorder Questionnaire-4+
DIPSI Dimensional Personality Sympton Itempool for Children
TCI / VTCI Temperament en Karakter Vragenlijst
ATL Adolescenten Temperament Lijst
EPPS/ GEPPS Edwards Personal Preference Schedule
SIPP Severity Indices of Personality Problems
SPQ-R Schizotypal Personality Questionnaire-R
IIP-32 Inventory of Interpersonal Problems
BVAQ-40 Bermond-Vorst Alexithymia Questionnaire
KID-N Kent Infant Development Scale
SIW Schaal voor Interpersoonlijke Waarden
ECR Experiences in Close Relationships
Young Schema Young Schema Vragenlijst YSQ-L3a
Young YCI Young Conscientiousness
Young YPI Young Parenting
Young YRAI Young Vermijden
Young SMI Young Schema Mode Inventory
Young Atkinson Mode Inventory (YAMI-PM) Young Atkinson Mode Inventory
CBSK Competentie-Belevingsschaal voor Kinderen
CBSA Competentie-Belevingsschaal voor Adolescenten
Neo FFI-3 NEO-FFI-3 (Big Five Persoonlijkheidsvragenlijst)
Neo PI-3 NEO-PI-3 (Big Five Persoonlijkheidsvragenlijst)
MMPI-2 Minnesota Multiphasic Personality Inventory - 2
NKPV Nederlandse Klinische Persoonlijkheids Vragenlijst
NVM Nederlandse Verkorte MMPI
MTP-BS Multiculturele Persoonlijkheidstest Big-Six
NPST Negativisme, Psychopathologie & Somatisering Test
NPV / NPV-2 NPV-2-R Nederlandse Persoonlijkheidsvragenlijst
NPV-J-2 Junior Nederlandse Persoonlijkheids Vragenlijst - 2
HAP Hetero-Anamnetische Persoonlijkheidsvragenlijst
DAPP Dimensional Assessment of Personality Pathology
4-PT Vier Platen Test
TAT Thematic Apperception Test
ZAT-79/SCT Zinnen Aanvul Test 79
ZALC Zinnenaanvullijst Curium
HTP-Tekeningen House Tree Person Tekeningen

Gedrag

AKTG Amsterdamse Korte Termijn Geheugen
SS Supernormality Scale
SIMS Structured Inventory of Malingered Symptomatology
VAT-E Visual Association Test-Extended
IOA Inventarisatielijst Omgaan Met Anderen
SIG Schaal voor Interpersoonlijk Gedrag
PMT Prestatie Motivatie Test
PMT-K-2 Prestatie Motivatie Test voor Kinderen
BDHI-D Buss Durkee Hostility Inventory-Dutch
ZAV Zelf-Analyse Vragenlijst
VG&O/ VSOG Verkorte Schaal voor Ouderlijk Gedrag
VG&O/ OBVL Opvoedingsbelastingslijst
VG&O/ VMG Vragenlijst Meegemaakte Gebeurtenissen
FEEL-E Emotieregulatie bij volwassenen
FEEL-KJ Emotieregulatie bij kinderen en jongeren
UCL Utrechtse Coping Lijst
VK+ VK+
P3 P3
CISS-NL Coping Inventory for Stressful Situations
CERQ Cognitive Emotion Regulation Questionnaire
CIS-20R Checklist Individuele Spankracht
BPMA Zelfbeoordelingsvragenlijst BPMA
IPO Inventory of Personality Organisation
NOSI Nijmeegse Ouderlijke Stress Index
HiPIC Hierarchical Personality Inventory for Children
RS-NL Resillient Scale - Nederlandse versie
TCS Test Cognitieve Stijlen
SPoNDs Schaal voor Positieve en Negatieve Denkstijl
Mini Plus M.I.N.I. Internationaal Neuropsychiatrisch Interview
AAQ-II-NL Acceptance and Action Questionaire
EQ-5D Vragenlijst kwaliteit van leven
Ziekte Cognitie Lijst Ziekte Cognitie Lijst
ABVK Amsterdamse Biografische Vragenlijst
UBOS Utrechtse Burn Out Schaal
BZO Beroepskeuze Zelf-onderzoek
AGS 30 Autonomielijst-Gehechtheidsschaal 30
Autonomie Autonomielijst
MALT München Alkohol Test
VG&O/ VGFO Vragenlijst Gezinsfunctioneren volgens Ouders
NRV Nederlandse Relatie Vragenlijst
FRT Familie Relatie Test
GKS-II GezinsKlimaatSchaal
OKIV-R Ouder-Kind Interactie Vragenlijst - Revised
NGT-K Nijmeegse Gezinsrelatie Test - Kinderversie
MMQ Maudsley Marital Questionnaire
SSF Sexual Satisfaction Form
CV-50 Communicatieve Vragenlijst
GVL Gezinsvragenlijst
SOG Schaal voor Ouderlijk Gedrag (ouderversie)
SOG-K Schaal voor Ouderlijk Gedrag (kind over vader/moeder)
SOG-8 Schaal voor Ouderlijk Gedrag (-8 jaar)

Routine

GIT-2 Groninger Intelligentie Test -2
KAIT KAIT
WAIS-IV-NL Wechsler Adult Intelligence Scale IV-NL
WPPSI-III Wechsler Preschool and Primary Scale of Intelligence
WISC-V-NL Wechsler Intelligence Scale for Children V-NL
RAKIT Revisie Amsterdamse Kinder Intelligentietest
SON-R Snijders-Oomen Niet-verbale intelligentietest
Raven's APM Raven's Advanced Progressive Matrices
Raven's SPM 2.0 Raven's Standard Progressive Matrices 2.0
Raven's CPM Kind Raven's Coloured Progressive Matrices Jeugd
Raven Coloured Ouderen Raven's Coloured Progressive Matrices Ouderen
NLV/NART Nederlandse Leestest Volwassenen

Ontwikkeling

NLD-schalen De Nederlandse Non-verbale Leerstoornis schalen
BAYLEY-III-NL Bayley Scales of Infant and Toddler Developm.
VFO Vragenlijst Fundamentele Onthechting
SCVT Sociaal Cognitieve Vaardigheden Test
AASP-Ouder Adolescent/Adult Sensory Profile - Ouder
AASP-Zelf Adolescent/Adult Sensory Profile - Zelfbeoordeling
PDD-SQ Pervasive Developmental Disorder-Spectrum Quotiënt
EQ Empathizing Quotiënt
SQ-R Systemizing Quotient-Revised
LOT Lees de Ogen Test
VEK Vragenlijst Eigenschappen en Kwaliteiten
ToM test-R Theory of Mind test Revised
VISK Vragenlijst Inventarisatie Sociaal gedrag Kinderen
SCQ Vragenlijst Sociale Communicatie
ADOS Autisme Diagnostisch Observatie Schema
AQ Autisme-Spectrum-Quotient
SRS(-A) Screeninglijst voor autismespectrumstoornissen
ADHD Protocol ADHD
AVL ADHD VragenLijst
SRZ(-i) Sociale Redzaamheidsschaal Verst. Gehan.
SRZ-Plus Sociale RedzaamheidsSchaal Plus
ESSEON Experiment Schaal Sociaal-Emotionele Ontw. Niveau
Vineland-Z Vineland Adaptive Behavior Scales
TVZ Temperamentsschaal Voor Zwakzinnigen
SGZ Storend GedragsSchaal Verstandelijk Gehan.
SOPD Schaal OntwikkelingsPsychiatrische Diagnostiek
AVZ-R Autisme- en Verwante Stoornissenschaal
OOB Observatielijst Ouder-wordende Bewoners
ADVZ Aangepaste Dementie Vragenlijst Vers. Gehan.
DVZ Dementie Vragenlijst v. Verstandelijk Gehan.
DSDS Dementieschaal voor verstandelijke gehandicapten